13.8 C
Sarajevo
Petak, Juni 2, 2023

Solarna akademija

Prva Solarna akademija u BiH nudi obrtima priliku da se uključe u djelatnosti solarne industrije, a pojedincima modernu obuku i prekvalifikaciju za najperspektivnije poslove desetljeća! Program obuke polaznika Solarne akademije uključuje teorijsku i praktičnu nastavu kod tima vrhunskih inženjera EMT SOLAR, vodeće kompanije u svijetu solara za Zapadni Balkan, Italiju i Maltu. Polaznici će biti obučeni za deficitarna zanimanja u solarnoj industriji: 1. montere fotonaponskih panela i 2. instalatere solarnih elektrana. Program Solarne akademije namijenjen je kandidatima različitog stepena obrazovanja i usmjeren je ka usavršavanju, specijalizaciji i dopunjavanju znanja, vještina i sposobnosti polaznika. Cilj Solarne akademije je da uz moderan pristup nastavi obuči i osposobi prve generacije kvalifikovanih montera i instalatera u solarnoj industriji Bosne i Hercegovine, potrebnih brzo-rastućem tržištu u ovoj branši. Postanite oruđe u solarnoj revoluciji! Osposobite se za solarnu budućnost koja donosi besplatnu enegiju za sve! Svi zainteresovani za nova znanja i vještine u poslovima desetljeća trebaju popuniti prijavni obrazac koji se nalazi u nastavku.

Monter fotonaponskih panela

Program Solarne akademije namijenjen je kandidatima različitog stepena obrazovanja i usmjeren je ka usavršavanju, specijalizaciji i dopunjavanju znanja, vještina i sposobnosti polaznika.

Instalater solarnih elektrana

Program Solarne akademije namijenjen je kandidatima različitog stepena obrazovanja i usmjeren je ka usavršavanju, specijalizaciji i dopunjavanju znanja, vještina i sposobnosti polaznika.

Modernizacija

Zainteresovani ste za razvoj modernog biznisa?

Zarada

Spremni ste na ekstra zaradu uz razvoj novih poslovnih djelatnosti?

Obuka

Zanima vas kako raditi sa solarnom opremom?

Karijera

Želite bolje šanse na tržištu rada?

Vlastiti biznis

Namjeravate se obučiti za pokretanje vlastitog biznisa u poslovima desetljeća?

Insteresovanje

Ili, jednostavno, volite solare i u njima vidite šansu za bolju budućnost?

BA